Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 100 m2 Švábenice

Prodej rodinného domu 100 m2 Švábenice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k prodeji ekologický rodinný dům o třech podlažích se zastavěnou plochou 100 m2, zahradou a hospodářskými stavbami. Nachází se v zajímavé lokalitě v obci 11 km od Vyškova s velmi dobrou dostupností města Brna.
Útulný dům se zastřešeným vjezdem působí příjemným dojmem a pěkná zahrada se stromy navozuje pocit soukromí a klidu. První podlaží je v dobrém a pěkném stavu, nachází se zde 2 pokoje, kuchyň, sociální vybavení a samostatný skladový prostor. Je možné ihned obývat.
S dalšími prostory je počítáno ve druhém a třetím podlaží. V současné době probíhá stavba těchto podlaží, přičemž u třetího patra se jedná o půdní vestavbu. Stavba je zaměřena na vybudování plnohodnotného bydlení typu mezonet. Lze případně dostavět i terasu. Nový majitel si může návazné práce řešit dle vlastního uvážení. Hospodářské budovy mají z části upravený interiér.
Dům pochází přibližně z roku 1850, nicméně samotná obec patří k nejstarším sídlům v regionu. První historické záznamy pochází z roku 1170 v souvislosti se starobylým rodem pánů ze Švábenic. V obci Švábenice se nachází obchod, pošta, MŠ a ZŠ s jídelnou a družinou. Zajímavostí jsou historické památky, muzeum a knihovna. V obci jsou různé spolky a sdružení, včetně možnosti aktivního sportovního vyžití na upraveném sportovním areálu. Nachází se nedaleko Drahanské vrchoviny a Moravského krasu.

Fincentrum Vám nabízí možnost nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Doporučíme Vám nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitostí.
Pro více informací nebo prohlídku kontaktujte makléře. Těším se na Váš zájem Taťána Pelcová

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky