Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 100 m2 Dolní konec, Hlohovec

Prodej rodinného domu 100 m2 Dolní konec, Hlohovec

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme rodinný dům pro milovníky vína, teplého počasí a krásné přírody v obci Hlohovec.

V domě najdete útulnou ložnici, prostorný pokoj (vhodný jako dětský) a obývací pokoj – ten je spojený s kuchyňským koutem a jídelnou. Kuchyňský kout je od obývacího prostoru oddělen barem a nabízí tak nejen pracovní plochu navíc, ale také jasné rozdělení zóny vaření a zóny odpočinku. V prostorech kuchyňského koutu se také nachází pult, který toto rozdělení dokresluje a zároveň nabízí dostatek potřebného prostoru pro přípravu pokrmů. Koupelna se zavděčí všem – ať už jste vyznavači horkých koupelí nebo rychlých sprch. Mnozí určitě ocení také to, že koupelna a toaleta jsou odděleny.

Dům je jednopodlažní, je k němu však připojena půda a sklep. Půda nabízí prostor pro vybudování další bytové jednotky o dispozici 1+1 (jsou zde pro tyto účely připraveny všechny rozvody) nebo další pokoje. Sklep skvěle zapadá do oblasti, ve které se nacházíme. Nabízí místo pro příjemné posezení a kóje na archiv vína.

K domu je připojená také zahrada s ovocnými stromy a pergolou čekající na renovaci. Původní majitelé započali rekonstrukci domu v roce 2005, ta ale čeká na dokončení novými majiteli.
Hlohovec je menší obec mezi Lednicí i Valticemi. Nabízí příjemné prostředí, sportovní vyžití v podobě cyklostezek i pěších výletů a kulturní bohatství v podobě jihomoravských tradic. Tato obec je skvělým místem nejen pro mladé rodiny. Nachází se zde mateřská škola a první stupeň základní školy (dále se pokračuje v Lednici) a vše, co by vám zde mohlo chybět, je autem dostupné do 5 minut a autobusem za 8.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky