Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 100 m2, Sadová

Prodej rodinného domu 100 m2, Sadová

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Chtěli byste si předělat dům dle vlastních představ a zároveň bydlet v blízkosti Hradce Králové a nájezdu na dálnici D11? Jeden takový tu pro Vás máme. Nabízíme k prodeji rodinný dům s aktuální dispozicí 3+1 s relativně velkou zahradou a garáží s dílnou. Celková plocha pozemků včetně zastavěné plochy činí 1320 m2. Dům je určen k celkové rekonstrukci s možností půdní vestavby, je podsklepen a na pozemku se nachází také studna, která může být napojena na dům.

Jedná se o lokalitu se skvělou dopravní dostupností do okolních i velkých měst po D11 směr Pardubice a Praha. Do centra Hradce Králové se autem dostanete za 17. minut. V obci Sadová naleznete např. potraviny COOP, Obecní úřad a pravidelný autobusový a vlakový spoj.

Neváhejte a zavolejte si ještě dnes o prohlídku.

Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávisle tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a aktuálních potřeb. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky