Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej restaurace 550 m2 Československé armády, Budišov nad Budišovkou

Prodej restaurace 550 m2 Československé armády, Budišov nad Budišovkou

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Uvažujete o podnikání v odvětví gastronomie a nevíte, jak a kde začít? Pak je tato nabídka právě pro Vás jako stvořená! Exkluzivně Vám nabízíme možnost odkoupení a přenechání bývalé prosperující a skvěle zaběhnuté restaurace Myslivna s výbornou pověstí v malebném lesním prostředí Budišova nad Budišovkou, v blízkosti oblasti Oderské vrchy. Zásluhou vynikající kuchyně i díky pravidelně se opakujícím akcím (svatby, pohřby, narozeninové oslavy, hony myslivců, zvěřinové hody apod.), se Myslivna těšila velkému ohlasu a také opětovnému návratu klientů, převážně pak zahraničních. Jedná se o největší restaurační zařízení v širokém okolí nedaleko přehrady Slezská Harta s kapacitou až 120 osob, což do budoucna nabízí další podnikatelské záměry. Jednou z výhod je v patře umístěný byt o dispozici 2+1 s prostornou předsíní, koupelnou a velkometrážní prosklenou terasou se samostatným vchodem, v němž mohou přebývat až dva zaměstnanci vzhledem k faktu, že oba pokoje jsou neprůchozí. Celý objekt je z ¼ podsklepen, proto je obzvlášť reálná a zajímavá úvaha o rozšíření a založení dnes atraktivního a v této oblasti zcela ojedinělého minipivovaru.
Budova stojí na pozemku o rozloze 1150m2 se zastavěnou plochou 374m2. Klimatizovaná Myslivna pyšnící se cennou sbírkou loveckých trofejí byla vždy oblíbenou zastávkou turistů, cyklistů a především myslivců, jenž by po celodenní akci uvítali možnost noclehu. Velkou devízou je proto vypracovaná a stavebním úřadem schválená kompletní projektová dokumentace na přestavbu budovy s možností vybudování 16 dvoulůžkových pokojů v jejím podkroví, kterou majitelé přiloží jako bonus novému majiteli. K okamžitému užití se nabízí vnitřní vestavěná udírna (rarita a velká devíza), venkovní dětské hřiště, dostavěné zastřešené venkovní posezení (zahrádka), vnitřní prostor restaurace, bar, oddělený salónek pro 25 osob, plně vybavená kuchyně, 2x WC, několik místností k technickým a hospodářským účelům, vlastní parkoviště. Těšíme se na naši společnou prohlídku!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky