Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej restaurace 290 m2, Stéblová

Prodej restaurace 290 m2, Stéblová

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Toužíte vlastnit a provozovat restauraci? Máte rádi přírodu? Máme pro Vás exkluzivně v nabídce zavedenou restauraci s bytem u písníku Hrádek.
Restaurace má kapacitu 24 osob a zastřešená terasa, kterou je možné při nepříznivém počasí uzavřít, má kapacitu 50-70 osob. V přízemí je dále kuchyně, sklad, technická místnost a toalety. Před budovou je dostatek prostoru na umístění stolů na venkovní posezení. Vedle budovy je dřevěný altán s velkým grilem. Kromě sezónního provozu je restaurace zavedená pro celoroční pořádání svateb, oslav a školících akcí.
Byt v prvním patře o ploše 110 m2 má samostatný vchod po venkovním zastřešeném schodišti, je tedy nezávislý na restauraci. Do bytu se vstupuje přes halu, která byla využívána jako tělocvična se zrcadlovou stěnou. Z chodby vybavené velkou vestavěnou skříní vstoupíte do ložnice s malou koupelnou se sprchou a WC a dále do velkého pokoje s kuchyňským koutem. Je zde i větší koupelna s vanou a druhým WC. Balkon s nádherným výhledem na jezero skýtá prostor k nerušené relaxaci. Byt by bylo technicky možné předělat na dva pokoje využitelné k pronájmu. Dům je vytápěn podlahovým topením pomocí tepelného čerpadla s naddimenzovanou výkonovou rezervou.
Polovina pozemku o ploše 5209 m2 je oplocena a je zde možné zaparkovat až 90 aut. Dům i areál je kompletně zabezpečen elektronickým bezpečnostním zařízením.
Pozemek lemuje z jedné strany jezero a soukromá pláž (součást prodeje) a z druhé strany silnice z Lázní Bohdaneč do Hradce Králové, čímž se restaurace stala velmi známou, vyhledávanou a snadno dostupnou. Jezero Hrádek s písčitou pláží je pro svou velmi vysokou kvalitu vody vyhledávaným místem nejen pro vícedenní rekreaci, ale i pro krátké výlety z blízkých měst – Pardubice 10km, Lázně Bohdaneč 4km, Hradec Králové 22km.
Informaci o energetické kategorii zpracováváme, proto je nemovitost prozatím zařazena do kategorie G.
Kontaktujte makléřku pro bližší informace a domluvení prohlídky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky