Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej pozemku 4845 m2, Křižánky

Prodej pozemku 4845 m2, Křižánky

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Vnímáte stále intenzivněji, že Vám shon města nevyhovuje? Že betonová džungle není to, čím chcete být obklopeni? Hledáte klid a nádhernou přírodu? Tohle je nabídka pro Vás!

V obci Křižánky, v samém srdci Vysočiny, nabízíme k prodeji pozemek o rozloze 4 845 m2. Ať už vaše srdce sní o chalupě, statku či hospodářství anebo jste developer, který má v hlavě nápad, tohle místo Vám vezme dech.

Obec Křižánky leží skutečně v samém srdci a její atmosféra je přímo pohádková. Historické jádro obce je vesnickou památkovou rezervací. Okolní příroda a vystupující skály dodávají obci lehké mystično, a hlavně nabízí nepřeberné množství výletů pro každý den. Nejvyšší vrchol Vysočiny, Devět skal, se nachází přímo nad obcí a procházkou jste do hodiny a půl na vrcholu. Když se však podíváte na mapu, zjistíte, že jsou Křižánky v epicentru všech krásných a známých míst, což zajisté potěší všechny milovníky turistiky, přírody a klidu. Aktivní život zde ale nekončí, Vysočina je totiž protkaná množstvím cyklostezek.

Bojíte se, že by Vám v obci přeci jen něco chybělo? Do Nového města na Moravě se dostanete autem za 20 minut a autobusem za 30. Cokoliv, co Vám tedy pochybí, snadno najdete zde. A co je 20 minut, výměnou za tu krajinu?

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky