Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej pozemku 22900 m2, Krušovice

Prodej pozemku 22900 m2, Krušovice

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

- Snížená cena -
Nabízíme k prodeji pozemek v k. ú. Krušovice, okres Rakovník. Jedná se o ucelený pozemek obdelníkového charakteru parc. č. 676, zapsaný na LV 214. o celkové výměře 22.900 m2 a je dle katastru nemovitostí veden jako orná půda. Pozemek se nachází mezi obcemi Krušovice a Řevničov a je velice dobře přístupný po zpevněné a asfaltové komunikaci. K pozemku bude dne 30.9.2022 ukončena pachtovní smlouva.
Vzhledem k dané situaci a cenám v dané oblasti se jedná o výbornou investici, jelikož i obec Krušovice nemá, dle stávajícího územního plánu, námitek aby byl pozemek využíván pro pěstování hospodářských plodin, chov a ustájení hospodářských zvířat a aby byla v místě vybudována studna a oplocení. Připojení k distribuci elektřiny je možné od společnosti ČEZ. Pozemek má velice dobré strategické místo s dobrou dopravní dostupností z Prahy za 25 min. po dálnici D6.
Velice zajímavá investiční nemovitost, doporučujeme prohlídku..

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky