Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej památky 622 m2 Dlouhá, Královské Poříčí

Prodej památky 622 m2 Dlouhá, Královské Poříčí

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Prodej dvoupodlažního domu s velkou stodolou, dvorem a dílnou v památkové zóně klidné části Královského Poříčí. Do objektu je výborný přístup z obecní komunikace. Je zavedena voda a elektřina. Plyn je na hranici pozemku. Budovy jsou využívány současným majitelem k podnikání. Částečnou rekonstrukcí prošla dílna a stodola. Dům zůstal téměř v původním stavu. Je využíván jako sklad součástek. Před předáním novému majiteli bude vše vyklizeno. V obytné části domu jsou v přízemí 3 místnosti, chodba, původní pec a schody do patra s dalšími 4 místnostmi a vstupem na půdu. V levé části domu jsou velké prostory. Rekonstrukce domu je nutná-
není dokončeno sociální zařízení, vytápění, rozvody vody, odpadů. Je třeba opravit některé stropy - přesto jde o mimořádnou nabídku vhodnou pro klienty, kteří hledají nemovitost postavenou v minulých dobách, aby z ní rekonstrukcí vytvořili prostory vhodné k bydlení či podnikání. V obci je škola, školka, pošta, obchody, obecní úřad, autobusové a vlakové spojení. Okolí skýtá možnost rekreačního vyžití jak v létě tak v zimě. Součástí ceny je zajištění financování, právní a realitní servis. Prohlídky jsou možné po dohodě s makléřkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky