Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej obchodního prostoru 9393 m2 Hradišťská, Blovice

Prodej obchodního prostoru 9393 m2 Hradišťská, Blovice

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Dobrý den,
exkluzivně nabízíme jedinečnou investici: téměř hektarový pozemek přímo u zámku s obrovským potenciálem v jedinečné lokalitě 300-600m od centra dříve okresního města Blovice. Pozemek včetně stávajících budov přímo navazuje na zámecký park s kouzelnou fontánou.
Má dobrou dopravní dostupnost z Plzně, cca 30 min. z centra či 20 min. z jižního okraje Plzně (Exit 76 z dálnice D5, OC Olympia) či např. 59 min. z okraje Prahy na Metro B Zličín.

Potenciál tohoto komplexu pozemků (9,4 tis. m2) a budov s více než dvoutřetinovou užitnou plochou (6,4 tis. m2) uprostřed města Blovice je za určitých okolností možno vhodnou rekonstrukcí využít například takto: výstavba obchodního centra doplněného rezidenční částí, domy sociální péče či bytové domy pro seniory s asistencí, čistě bytový či rehabilitační komplex s relaxační zónou; multifunkční soubor domů rezidenčních, vhodně doplněný službami, restauračním, sportovním či kulturním zařízením či vědecký komplex.
Pozemky jsou svým rozsahem vhodné např. i pro větší FVE, která může vhodně doplňovat výše uvedené, jiný originální záměr či původní účel objektu. Námět na revitalizaci celého areálu mohu předložit na vyžádání.

Z hlediska ÚP jsou nyní pozemky zařazeny v občanské vybavenosti, zatímco velká část budov je určena pro bydlení.

Současné využití areálu je minimální, (jen 6 z celkových 10 bytů je pronajatých, zbylé rozsáhlé prostory, což je několik tisíc metrů podlahové plochy, nikoli).

Město Blovice je významným centrem východní poloviny okresu Plzeň-jih, přičemž do roku 1960 bylo dokonce městem okresním. Dnes je obcí s rozšířenou působností.
Leží na řece Úslavě. Přirozenou dopravní tepnou spojující město s nedalekou Plzní, ale i Pískem, Strakonicemi a Č. Budějovicemi, je silnice č. I/20, resp. E49. Přímo u objektu je autobusová zastávka Blovice-Hradiště, s 32 spoji v pracovní dny. Dvě minuty autem či 15 min. chůze od objektu je také železniční stanice Blovice na trati č. 190 Plzeň – Č. Budějovice, s dalšími 57 spoji denně busem a dalšími 47 vlaky.

Blovice mají dvě centra, Malé a Masarykovo náměstí, přičemž první z nich je vzdáleno 300 a druhé celkem 600 metrů od objektu.
Právě cestou z a do centra tohoto 4 tisícového města, jehož spádovost však dosahuje až 20 tis. obyvatel, nepřehlédnete zámek Blovice, zal. r. 1422, nazývaný též shodně jako část města Blovice – Hradiště, jehož park na představované pozemky bezprostředně navazuje, přičemž tyto historicky tvořily jeho hospodářské zázemí.
Toho je dnes možné využít nejen citlivým znovu-propojením obou areálů, ale např. též využitím stávajících litinových sloupů podpírajících klenby jedné z budov - historické sladovny či obřích prvků krovu další z budov.

Neváhejte nás kontaktovat, rádi poskytneme další info, foto, dokumenty a vize, ale i detailní informace o možném budoucím využití.
Také se těšíme na osobní setkání při prohlídce na místě.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky