Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej obchodního prostoru 62 m2 Jana Palacha, Pardubice Zelené Předměstí

Prodej obchodního prostoru 62 m2 Jana Palacha, Pardubice Zelené Předměstí

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Hledáte místo pro Vaše podnikání? Plánujete otevřít obchod, showroom, prodejnu, kanceláře nebo podobný typ podnikání? Je pro Vás důležité, aby nemovitost ležela na viditelném a frekventovaném místě? V tom případě jste tu správně.

Tento nebytový prostor se nachází v domě na ulici Jana Palacha. Dům prošel před pěti lety kompletní rekonstrukcí - plastová okna do dvora, vchod a výlohy hliníkové, nová elektroinstalace, alarmový systém Jablotron, zadní zeď domu zateplena, přední část disponuje 80 cm zdí. Nebytový prostor se skládá z hlavní velké místnosti, kuchyňky, chodby, místnosti s okny do dvora a toaletou, kde se je umístěn plynový kotel.
K dispozici sklep o velikosti asi 1,5 m².
Výloha Vám bude sloužit jako vlastní billboard s možnosti vlastní prezentace v podobě vývěsek, reklamních plakátů, videí. V těsné blízkosti se nachází dvě zastávky MHD - velká sledovanost zaručena.

Prostor může být vhodný i jako investice na pronájem, se kterým Vám samozřejmě pomohu.

Ozvěte se mi a přijďte se na nemovitost podívat. Může to být ideální příležitost ke startu něčeho nového nebo vylepšení toho současného. Nenechte si to ujít.

Těším se na Vás. Váš realitní makléř Jan Mazánek.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky