Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej obchodního prostoru 54 m2 U Hluboké studny, Rakovník Rakovník I

Prodej obchodního prostoru 54 m2 U Hluboké studny, Rakovník Rakovník I

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Hledáte vhodné prostory pro Váš podnikatelský záměr? Toto kouzelné místo v samotném centru města Rakovníka Vám umožní bydlení či prostory pro podnikání, které jen tak někdo nemá. Nemovitost se nachází v malebné uličce U Hluboké studny pod Vysokou bránou a původním opevněním starého centra města.
Dům je atypický, současná dispozice 1+1 a podlahová plocha 54 m2 + podkrovní ložnice. V objektu jsou dvě WC (pro veřejnost a zaměstnance), kuchyně a provozní místnost (která po drobných stavebních úpravách lze změnit na obytnou).
Současný majitel měl v plánu dům využívat jako mléčný bar, ale tento projekt nebyl realizován. Také přemýšlíte o využití nemovitosti investičním způsobem, např. Airbnb nebo Booking?
Nemovitost bude lákadlem pro turisty, kteří navštěvují Rakovník a investice do domu se Vám bohatě vrátí. Pojďte se setkat s makléřem, který má v této oblasti bohaté zkušenosti a je schopen Vám poradit.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky