Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej komerční nemovitosti 461 m2, Rohozná

Prodej komerční nemovitosti 461 m2, Rohozná

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Hledáte vhodné místo pro bydlení a zároveň i pro své podnikání v okolí přírody? Pak nepřehlédněte nabídku prodeje hostince z roku 1900. Po rekonstrukci může budova sloužit jako hospoda, školicí středisko, penzion s ubytováním pro firemní i společenské akce, bytový dům či pro lehkou výrobu nebo šicí dílnu.

Nabízíme k prodeji prostorný patrový dům určený k rekonstrukci v obci Rohozná, 15 km od Svitav i od Poličky a 50 km od Žďáru nad Sázavou.

Dům se sestává ze 2 pater a půdy, kde lze zbudovat krásné podkrovní ubytování. V roce 2015 zde proběhla částečná rekonstrukce: zateplení stropu v přízemí, rozvod vody a její ohřev bojlerem, koupelna a toalety a izolace pomocí nopové folie ze severní strany. Zahrada nabízí dostatek soukromí k letnímu grilování nebo koupání v bazénku.
Autobusy je možné zaparkovat před domem a osobní vůz na zahradě vedle domu.

Součástí základní občanské vybavenosti v Rohozné je mateřská škola, ordinace obvodního a dětského lékaře, pošta, dva obchody, restaurace, kulturní dům, knihovna a dětské hřiště. Autobusové spoje jsou přizpůsobeny vyučování ZŠ v nedaleké obci Pomezí.

Mezi turistické zajímavosti obce patří v první řadě nádherná okolní příroda skýtající plno příležitostí, na své si přijdou houbaři, rybáři, turisti i cyklisti. Na výlet lze zamířit na hrad Svojanov, malebné náměstí Poličky, Křetínskou přehradu, zámek Letovice a mnoho dalších zajímavostí.

Fincentrum Vám nabízí možnostu vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky