Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej obchodního prostoru 320 m2 Markova, Frenštát pod Radhoštěm

Prodej obchodního prostoru 320 m2 Markova, Frenštát pod Radhoštěm

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Malebná horská krajina s impozantní bájnou horou Radhošť, skokanské můstky a spousta příležitostí pro pěší i cyklistické výlety, lyžování či paragliding – takové je okolí Frenštátu pod Radhoštěm, města, které se uvelebilo v kotlině moravskoslezských Beskyd na soutoku říček Lubiny a Lomné. A právě zde je pro Vás připravena nabídka bydlení s rodinou nebo chcete-li velmi zajímavá obchodní příležitost.
Předmětem této nabídky je rodinný dům vystavěný v roce 1956, který od roku 2011 prakticky dodnes prošel komplexní rekonstrukcí. Rekonstrukce se týkala mimo jiné konstrukčních prvků domu – střechy stropní konstrukce, výměny dveří a oken, byla provedena také vnitřní tlaková injektáž základové konstrukce RD. Přízemí domu zahrnuje 3 samostatné místnosti, místnost s kuchyňskou linkou, koupelnu se sprchou a WC, chodbu a dále oddělenou provozní jednotku (aktuálně pronajata jako prodejna pečiva) se sociálním zázemím. Půdní část není aktuálně využita k obytným účelům, ale stávající majitel disponuje projektovou dokumentací, která počítá s využitím podkroví (cca 130 m²) k bydlení. Dům je napojen na dálkový vodovodní řád, veřejnou kanalizaci, elektřinu a plyn. Je částečně podsklepen a má tzv. vinný sklípek s klenbou. Na pozemku jsou 2 vlastní studny. Součástí prodeje je také pozemek před domem, sloužící jako parkoviště až pro 3 osobní automobily. Na zahradě se nachází plechová kůlna a zahrada je nově oplocena.
Tento dům nabízí nespočet možností, jak s jeho prostory naložit. Dříve zde své zázemí našla realitní kancelář či cestovní kancelář, nabízí se také varianta rozdělení a dobudování obytné části na bytové jednotky k pronájmu...Pokud Vás nabídka zaujala a lámete si hlavu s tím, kde na ni vzít, s optimálním finančním řešením na míru Vašim potřebám pomohou naši kvalifikovaní finanční poradci. Tak už na nic nečekejte a zavolejte si o prohlídku domu – těší se na Vás makléř Lukáš Špánik.
PENB není po rekonstrukci domu zpracován, proto nám zákonná povinnost nařizuje uvádět třídu G.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky