Prodej lesa 2256 m2, Slapy

Plocha celková: 2256 m2 Číslo zakázky: 16582
Název: Prodej lesa 2256 m2, Slapy
Info o ceně u RK
Adresa: Slapy
Datum aktualizace: 12.12.2023
Stavba:
Zástavba:
Ochrana:
Umístění:
Zdroj vody: Dálkový vodovod
Celková plocha: 2256 m²

Hledáte kousek přírody a zeleně v blízkosti Slap? Chtěli byste mít místo, kam se budete vydávat ve volných chvílích? Tak jsou tyto řádky určeny přímo Vám. Jedná se o velký lesní pozemek 2256 m2 v okolí chat a rekreační oblasti Slapy. Jsou zde dostupné veškeré sítě a to elektřina, vodovod a kanalizace, která je svedená do nedaleké čističky. Teď již je rozhodnutí jen na Vás jak pozemek využijete.
Říkáte si - a jak to zafinancuji? - i tady mám pro Vás řešení, a to mou skvělou finanční poradkyni, která Vám se vším pomůže a poradí.

Fincentrum & Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžu vyřídit veškeré náležitosti.

Teď už je pouze na Vás, kdy se zde sejdeme a všechny Vaše dotazy budou zodpovězeny.

Brzy na viděnou Váš Petr Revenda. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Zdroj vody Dálkový vodovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 230V, 380V
Doprava Silnice, MHD
Šířka 47 m
Délka 53 m
Celková plocha 2256 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky