Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej komerčního pozemku 6861 m2, Moravany

Prodej komerčního pozemku 6861 m2, Moravany

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Nabízím Vám ke koupi stavební pozemek v komerční - průmyslové zóně, o rozloze 6 861 m2, který se nachází při ul. Bohunická cesta. Jedná se o lokalitu v jižní části Brna s napojením na D1 a D2. Moravany jsou sice vedené jako Brno venkov, nicméně obec navazuje bezprostředně na Brno město. Sítě na hranici pozemku (elektřina, vodovod). Přístupová komunikace je asfaltová.

Pozemky jsou dle platného ÚP zařazeny jako pozemky určené pro průmyslovou výrobu. Pozemek je vhodný pro využití např. výroba, výrobní a nevýrobní služby, skladování. Přípustné funkční využití: administrativní budovy, vybavenost pro zaměstnance, umístění bydlení pro správce areálu, při splnění povinností stanovených právními předpisy v oblasti ochrany veřejného zdraví na úseku hluku případně vibrací, doplňkové stavby pro hlavní funkční využití a nezbytné zpevněné manipulační plochy, plochy pro parkovací a odstavná stání, trasy a zařízení technické infrastruktury.

Na sousedních pozemcích jsou vybudované nové komerční firmy a areály. Občanská vybavenost: (2,5 km) nákupní centrum OC Futurum, do centra Brna 10min. Lokalita: jižní část Brna, rozhraní Brno - Moravany.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky