Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej komerčního pozemku 11105 m2, Kořenov

Prodej komerčního pozemku 11105 m2, Kořenov

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Pozemky o celkové rozloze 11.105 m2 leží přesně na pomezí Krkonoš a Jizerských hor. Nepatří ani k jednomu pohoří, a přitom obě pohoří jsou doslova na dosah ruky, dokonce část příjezdové cesty již patří k Jizerským horám. Jsou dostatečně vzdálené od všech frekventovanějších, takže je zde absolutní klid a ticho. Pozemky leží v údolí a jsou orientovány na jih, takže pokud je hezké počasí, celý den zde svítí slunce. Na hranici pozemku teče Rejdický potok.
Přibližně 700 metrů vzdálený Snowpark Rejdice je dostupný i pěšky, v zimě je rájem zejména snowboardistů. Harrachov je vzdálený 10 kilometrů autem, Albrechtice v Jizerských horách pouhých 6 kilometrů.
Z celkové rozlohy pozemku tvoří zastavěnou plochu 2697 m2 a stojí na nich tři objekty, kterým je přiřazeno číslo popisné (12 – průmyslový objekt, 435 – průmyslový objekt a 523 – rodinný dům)
Součástí je také vodní plocha, což je umělá vodní nádrž, resp. původně to byl náhon k vlastní vodní elektrárně, dnes nefunkční.
K pozemkům vede asfaltová příjezdová cesta.
Platný územní plán pro obec Příchovice umožňuje stavbu objektů pro Občanskou vybavenost – komerční zařízení malá a střední (OM).
Je vydán platný demoliční výměr. Na pozemcích se nenachází žádný nebezpečný odpad, jde většinou o stavební suť.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky