Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej komerční nemovitosti 367 m2, Dětřichov

Prodej komerční nemovitosti 367 m2, Dětřichov

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Exkluzivně nabízíme do prodeje tento dům v centru obce Dětřichov, v těsné blízkosti Svitav, na samém pomezí Čech a Moravy, kousek od brány do Orlických hor. Stavba z cihel a kamene byla vybudována asi před sto lety a většinu těchto let sloužila jako hostinec a obchod. S přihlédnutím k možnostem spojeným s pěší turistikou, cyklistikou, běžkováním i sjezdovým lyžováním si tento dům říká o proměnu třeba v penzion či jiný objekt využívající přidané hodnoty turistického ruchu v oblasti. Na dosah jsou atraktivní města kultury a sportu, jako Svitavy, Litomyšl, Polička Vysoké Mýto, Lanškroun, Moravská Třebová, Mohelnice i Olomouc. Je to zajímavá příležitost investovat do nemovitosti, která může přinést váš příští zisk.
Prostorné podkroví někdejšího hostince láká k vybudování několika apartmánů, ale posloužit může i k proměně v nájemní byty či k vlastnímu bydlení. Přízemí tvoří tři místnosti, největší je vybavena kamny. Dům je od hlavního vchodu průchozí chodbou, která směřuje do prostoru se sociálním zázemím a ústí do menší zahrady. Zeď blízkého areálu kostela Petra a Pavla tvoří přirozené atrium poskytující potřebné soukromí.
Obec se třemi sty obyvateli je součástí Mikroregionu Svitavsko a mimo jiné je zapojena do sdružení pro dálkové cyklotrasy. Dětřichovem prochází dálková cyklotrasa Hradec Králové – Břeclav. Další vede Hřebečskými lesy do Moravské Třebové a obcí prochází také trasa Opatov – Dětřichov – Vysoké pole. Tyto a další okruhy lze využít i pro běžkování. Sjezdové lyžování poskytnou sjezdovky v blízkých Čenkovicích, na kterých jste autem už za 30 minut, či v Dolní Moravě – to je asi hodina cesty autem. Blízkou atraktivitou je mladějovská úzkokolejná železnice a zajímavé geologické výpravy skýtají hřebečské důlní stezky.
Zrychlující se dopravní obslužnost do Prahy a na Olomouc slibuje po etapách budovaná D 35, která se na konci roku 2022 přiblíží až k Vysokému Mýtu.
Máte-li zájem dům si projít, kontaktujte mě. Pomůžeme i s financováním.
Těším se na vás.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky