Prodej komerční nemovitosti 2200 m2 Hodousická, Nýrsko

Užitná plocha: 2000 m2 Číslo zakázky: 16005
Název: Prodej komerční nemovitosti 2200 m2 Hodousická, Nýrsko
Info o ceně u RK
Adresa: Hodousická, Nýrsko
Datum aktualizace: 22.09.2023
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba: Obytná
Umístění:
Stavba:
Zařízeno: Částečně

Nýrsko je městem u západní hranice s Německem a nachází se zde netypická nemovitost v blízkosti železniční zastávky směr Praha - Plzeň - Železná Ruda - Alžbětín.
Ve městě s širokou možností vyžití ( letní koupaliště se slanou vodou, In line dráha, cyklostezky a sjezdovky na Špičáku, ...) chybí velký penzion, pivovar, byty k trvalému bydlení nebo pronájmu ).

Nabízenou nemovitostí je pětipatrový bývalý mlýn o zastavěné ploše 541 m2, se zachovalými dřevěnými stropy s viditelnými trámy. Přiznané trámy by byly krásnou dominantou interiérů. Plocha uceleného prostoru v každém patře je až 120 m2 a k tomu další plocha na každém patře. Tady můžete rozvinout fantazii při rekonstrukci jak využít prostory k podnikání nebo bydlení.

Nemovitost je z 19. století a není památkově chráněna. Na pozemku o rozloze 4479 m2, orientovaný na jihozápadní stranu, můžete založit okrasnou zahradu nebo prostory pro parkování a zábavu. Celý pozemek je oplocený a uprostřed se nachází stodola o zastavěné ploše 192 m2, která nabízí k využití další prostory.

Nemovitost napojena na veškeré sítě: elektrika, plyn, voda, kanalizace. A pozor, hned poblíž vlakové nádraží. To by mohlo přilákat plno lidí za rekreací bez použití vlastní dopravy.

Doporučujeme domluvit si termín prohlídky, protože vše o nemovitosti nelze do popisu uvést a na prohlídce vás celou nemovitostí provedeme a předáme prohlídkovou složku s uvedenými údaji o nemovitosti.

V případě více zájemců o nemovitost si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se na nás můžete spolehnout.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Velmi dobrý
Zástavba Obytná
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ano
Výtah Ne
Podzemní podlaží 1
Typ objektu Samostatný
Typ domu Přízemní
Parkování Ano
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední tuhá paliva
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 120V, 230V
Doprava Vlak, Silnice, Autobus
Počet objektů 1
Počet domů 1
Počet obchodů 14
Plocha zastavěná 541 m²
Plocha užitná 2000 m²
Celková plocha 2200 m²
Plocha parcely 5212 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky