Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej komerční nemovitosti 1501 m2 Žamberecká, Vamberk

Prodej komerční nemovitosti 1501 m2 Žamberecká, Vamberk

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Na říčce Zdobnici v podhůří Orlických hor leží městečko Vamberk. V poslední době jako by sem zavál svěží vítr. Dochází k tolik potřebným opravám a úpravám veřejných prostranství, a poměrně pestrý a pravidelný je tu i kulturní program. Zajímá Vás, jaká nemovitost je zde ke koupi?
Na ulici Žamberecká, pouhých tři sta metrů od náměstí, leží bývalý hotel Helgoland, který skýtá velký investiční potenciál. Na 834m² zastavěné plochy najdeme prostory, kde se provozovala restaurace a kulturní sál. V patře budovy je 6 pokojů a sociální zařízení. K využití je také půdní prostor. kde by se daly vybudovat 2 bytové jednotky. Celá nemovitost má hliníkovou krytinu. Vytápění je zde na tuhá paliva a pořízen byl nový litinový kotel. Je zde i možnost připojení na rozvod plynu.
To co ale dává celému objektu další rozměr je rozlehlá rovinatá zahrada se vzrostlými ovocnými stromy uvnitř bloku o rozloze 1767m².
Nabízí se tedy několik využití nemovitosti. Lze investovat do rekonstrukce a provozovat dále jako kulturní podnik. Možností je i přestavět objekt na rodinné bydlení a nebo spojit obojí dohromady. Jednou z variant je i přestavba celé nemovitosti na ubytovací zařízení pro zaměstnance některého z průmyslových podniků jak přímo v místě tak v okolí.
Samozřejmostí je právní servis a finanční poradenství. Na prohlídkách se na Vás těší Jana Horská




Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky