Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej komerční nemovitosti 1310 m2 Na poustce, Rumburk Rumburk 3-Dolní Křečany

Prodej komerční nemovitosti 1310 m2 Na poustce, Rumburk Rumburk 3-Dolní Křečany

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Nemovitosti určené k rekreaci jsou letošním velkým hitem a my pro vás máme rovnou celé rekreační středisko, které se nachází ve vyhledávané lokalitě Lužických hor v těsném sousedství Národního parku České Švýcarsko!


Rekreační středisko tvoří hlavní a vedlejší budova spolu s dalšími doprovodnými zařízeními o celkové užitné ploše 1.310 m2 a leží na vlastním pozemku o celkové výměře 42.037 m. V hlavní budově v přízemí se nachází plně vybavená kuchyně a dvě společenské místnosti využívané především jako jídelny, dámské a pánské sprchy a toalety. V prvním patře jsou pokoje s kapacitou lůžek 40 lůžek a byt správce areálu. V podkroví se nachází byt majitele a skladovací prostory. Budova je z větší části podsklepena s dalšími skladovací prostory. Vedlejší budova je přízemní, disponuje sociálním zařízením, pokoji s kapacitou 33 lůžek a velkou klubovnou. V areálu se dále nachází menší sruby s kapacitou 27 lůžek, dále lze využít 20 stanů s podsadou o kapacitě 40 lůžek. Celková kapacita 140 lůžek. Součástí areálu je vlastní rybník o rozloze 5.217 m2, dvě pískové hřiště, jedno gumoasfaltové víceúčelové hřiště, travnaté hřiště. Všechny tyto sportoviště jsou vhodné na většinu sportovních her jako např. volejbal, nohejbal, košíková, líný tenis, stolní tenis a kulečník, který lze hrát i uvnitř budovy. Blízké okolí je vhodné pro turistické výlety i pro nejrůznější sportovní aktivity jak v letním, tak i v zimním období, kde lze využít 13 km vzdálený lyžařský areál. Veškerou občanskou vybavenost naleznete ve městě Rumburk.


Nenechte si ujít tuto lukrativní nabídku a přijďte se sami přesvědčit o atraktivitě a kvalitách této nemovitosti. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že vám doporučíme nejlepší financování vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky