Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej kanceláře 249 m2 Myslíkova, Praha Nové Město

Prodej kanceláře 249 m2 Myslíkova, Praha Nové Město

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Výborná adresa, velkorysý prostor, kouzelné terasy a skvělá lokalita. To jsou hlavní atributy krásné mezonetové jednotky 4+kk o podlahové ploše 249 m2 v renovovaném cihlovém domě v ulici Myslíkova, Praha 1. Tato nemovitost je ideálním místem pro reprezentativní podnikání, ordinaci či kancelář. Podnikání lze spojit i s vlastním bydlením či atraktivní pronájem v centru Prahy.

Poslední patro poskytuje klid, uzamykatelná chodba před vstupem do bytu je reprezentativním uvítáním Vašich klientů. Dominantou spodního patra je velký pokoj s krbem a oddělenou kuchyňkou, vstupní hala s vestavěnou skříní a větší technická místnost vhodná jako šatna či recepce. Součástí přízemí je také samostatný pokoj se vstupem na sdílenou terasu směřující do vnitrobloku a toaleta se sprchovým koutem. V horním patře se nachází galerie, prostorná vestavěná šatna, dva pokoje se vstupem na velkou terasu 32 m2 a koupelna s masážní vanou a toaletou.

Jednotka byla rekonstruovaná v roce 2006, je třeba provést dílčí opravy. Na podlahách jsou parkety, dlažba a plovoucí podlahy v horní části, ohřev vody a vytápění zajišťuje plynový kotel. Dům je ve výborném stavu s výtahem do 4. patra, za uzamykatelné dveře, kde se nachází pouze dvě jednotky, vás dovede několik schodů. Díky dobré adrese je nemovitost ideální jako sídlo firmy, pár kroků od Tančícího domu, Slovanského ostrova či multikulturního dění na náplavce se nachází vše, co potřebujete pro váš komfort. Financování úvěrem zajistíme za výhodných podmínek, pro více informací i termín prohlídky neváhejte kontaktovat makléřku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky