Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej činžovního domu 2305 m2, Lenora Zátoň

Prodej činžovního domu 2305 m2, Lenora Zátoň

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

PROJEKT REZIDENCE BOUBÍN
luxusní a komfortní bydlení
V jedinečné lokalitě na úpatí Boubínského pralesa vzniká unikátní projekt o 2 bytových domech (A a B). Rezidence se nachází v obci Zátoň na klidném místě v katastru obce Lenora ve 4. pásmu CHKO Šumava. Projekt poskytuje klidné bydlení v blízkosti atraktivních turistických center.
Budova A – celková plocha 1256,7 m2
Bytový dům Boubín A je třípodlažní, podsklepený, umístěný v jz části areálu. Přestavba stávajícího bytového domu poskytuje 14 bytových jednotek zahrnující byty o dispozici 2+kk, 2+1, 3+kk, 3+1, 4+kk, z toho 3 mezonetové. Plocha bytů se pohybuje od 62 m2 do 130 m2.
Hlavní obývací prostor bytů je situovaný na jih, kde se otevírá úchvatný pohled na panorama Šumavy směrem k Německu. Byty v přízemí disponují terasou s možností posezení na zahrádce. Ani byty ve vyšších patrech nejsou o možnost posezení s vyhlídkou ochuzené. Každý byt má balkon či terasu.
Idylu a atmosféru horského střediska doplňují v každém bytě kamna/krb, která v zimních měsících ocení všichni milovníci původních a tradičních způsobů vytápění. Provoz zajišťuje centrální plynové vytápění a ohřev vody. Ke každému bytu je počítáno s venkovním parkovacím stáním. K této budově je vydané stavební povolení na základě stavební dokumentace, v náhledech k dispozici.
Budova B – celková plocha 994 m2
Nově navrhovaný bytový dům Boubín B je třípodlažní, podsklepený, umístěný v sv části areálu s 11ti bytovými jednotkami ve třech nadzemních podlažích a 12 garážových stání v garážích v suterénu. K této budově je vydané souhlasné stanovisko NP Šumava a též proběhla změna ÚP, umožňující stavbu po získání potřebných povolení realizovat.
Nákup nemovitosti a projektu lze financovat hypotéčním úvěrem, který Vám za nejvýhodnějších podmínek na trhu rádi zajistí naši finanční poradci.
Pokud Vás tento projekt zaujal, neváhejte a domluvte si se mnou prohlídku, na které Vám rád zodpovím veškeré Vaše dotazy.Těšit se na Vás bude Miloš Sedlák

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky