Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 2000 m2 Tylova, Nýrsko

Prodej rodinného domu 2000 m2 Tylova, Nýrsko

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Pro komerční nebo bytové využití v klidné části Nýrska nabízíme nemovitost s vlastním pozemkem, poblíž hranice s Německem, v blízkosti koupaliště se slanou vodou a lyžařského areálu Špičák, v blízkosti šumavských lesů.
Dvoupodlažní zděná budova, která je podsklepená s vlastní studnou vybavená čerpadlem, kde i v nejvyšších suchých dnech nikdy nevyschla. Nemovitost je částečně zrekonstruovaná, více pokojů přístupné všechny z chodby. V přízemí je prosklená stěna vybudována na budoucí terasu. Venkovní a vnitřní dveře nové včetně obložek, nová koupelna, krov ve velmi dobrém stavu a půdní prostory nabízí vybudování dalších prostor. Původní projektová dokumentace je zachována a je možné nahlédnout při prohlídce domu. Budova napojena na obecní vodovod, kanalizaci, elektrickou síť. V Nýrsku obchodní centra, ZŠ, MŠ, lékař, sportovní hřiště, IN -LINE dráha, letní plavecký bazén se slanou vodou, v okolí cyklostezky, sjezdovky přímo v místě nebo krátký dojezd na Špičák, Ž. Rudu a 10 km přechod do Německa. Na prohlídce, kterou doporučujeme domluvit, vás rádi provedeme celou nemovitostí a seznámíme s podrobnostmi. S financováním pomohou naši finanční poradci.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky