Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 81 m2 Mladova, Bílovice nad Svitavou

Prodej chaty 81 m2 Mladova, Bílovice nad Svitavou

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Přináším vám mimořádnou příležitost na koupi z větší části zděné chaty v lokalitě ulice Mladová v Bílovicích nad Svitavou. Je součástí uzavřené sousedské komunity, a ta mezi sebou ráda přivítá nové majitele, kteří ocení místní klid a pohodu.

Chata je podsklepená a podle současných majitelů, kteří ji vlastníma rukama pomáhali stavět, je fortelnost sklepů na úrovni atomových krytů. Když k tomu připočteme vlastní zdroj pitné vody ze studny na pozemku, vypadá to jako docela slušná alternativa bydlení pro nastávající nejisté časy.

Z celkem tří podlaží jsou první dvě zděná a dřevěné je pouze podkroví. Chatu lze tedy přebudovat na celoroční bydlení. V tomto směru vám zajisté mohou poradit někteří sousedé, kteří si ze svých rekreačních objektů trvalé bydlení již vybudovali.

Příjezdová cesta je obecní, takže nic nebrání ani financování hypotékou. Zkrátka a dobře, tato chata je kauf a já jsem moc zvědavá, komu vyjde. V případě více zájemců si majitelé vyhrazují právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce. Ale s tím se dnes už běžně počítá. Pokud máte zájem o prohlídku, ráda vám tuto povedenou chatu na zajímavém místě představím osobně.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky