Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 80 m2, Ostravice

Prodej chaty 80 m2, Ostravice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nejde popsat ten zážitek na rozhled z terasy,to co zachytil fotoaparát je jen střípek té krásy ,co zde můžete vidět.

Ostravice je srdcem Beskyd, a právě tady, v malé chatové osadě se tento poklad nachází.


Fenomenální výhled do údolí Ostravice a na Lysou Horu je přesně tím, co vás bude nabíjet energií. Nedaleký les, ve kterém se můžete bez obav napít ze studánky, nebo nasbírat houby a to přesně jsou ty důvody, kvůli kterým stojí za to alespoň na chvíli opustit město


Chata byla postavena 1963,vybudovány zděné sklepy , základy a dům,postupně přistavěno další patro v roce 1980 a v tomto roce byly vyměněny rozvody za měděné,zhruba před 15 lety byla voda zrekostruována a dána do plastu a také byl vybudován sprchový kout(je přístupny prozatím z venku,ale je možnost při rekonstrukci ,udělat vstup zevnitř.)Žumpa byla dodělána před 10 lety a vody je pro chatu ze zásobníku ze 3 studen.

V objektu je sklep a pár dalších částí na uložení dřeva apod.V přízemí má chata terasu,chodbičku, WC,kuchynku spojenou s obývacím prostorem a vzadu s malou ložnicí a zvenku sprchový kout,pak dále na 1,patře větší pokoj kde vejde více postelí.

V zahradě je krásný živý plot ze smrčků a spoustu dalších krásných a vzrostlých dřevin.Pro děti je zde také hrací koutek



Nedaleko se nachází Golf and Ski Resort Ostravice, takže pokud jste vášnivými golfisty, můžete se na hřiště vydat klidně pěšky .

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky