Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 80 m2, Jihlava

Prodej chaty 80 m2, Jihlava

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Rekreační chata v dosahu MHD? Navíc na vlastním pozemku? Tato výjimečná kombinace se ukrývá na okraji obce Zborná. Dřevěná chatka se zděnou podezdívkou má dvě podlaží. V prvním je prostorná veranda, ze které je vstup do kuchyně a dále do obývací místnosti, na kterou navazuje velké terasa. Orientace na jižní stranu ji předurčuje k příjemným chvílím odpočinku. Částečná rekonstrukce koupelny spočívá v osazení nového WC, novou sprchu už budou instalovat noví majitelé. Stejně tak vstup do podkroví - byly odstraněny nevyhovující dřevěné schody a tak i zpracování tohoto detailu zůstává na nových majitelích. V podkroví je menší předsíňka a ložnice.
Zahrada o výměře 351 m², kde je skleník a dřevník, je dostatečně velká na pěstování zeleniny i květin. Vedle domu je vzrostlá švestka, která poskytuje dostatek suroviny pro výrobu čiré tekutiny. Aby toho nebylo málo, tak ve skleníku roste řadu let bohatě plodící vinná réva. Zahradou protéká menší potůček. Na zahradu před potokem navazuje ještě další pozemek o výměře 298 m², který je pronajatý do užívání od města Jihlavy.
Do chaty je zavedena elektřina (220 a 380 V) a obecní vodovod. Plyn je přiveden na hranici pozemku. Odpad je sveden do septiku, nicméně je možnost připojení na novou splaškovou kanalizaci, která vede kolem chaty.
Kromě předností, zmíněných v úvodu texu, atraktivitu lokality podtrhuje i blízkost sjezdovky Šacberk.
Příjezd autem je možný až na zahradu. Chata je vyklizená, připravená uvítat své nové majitele.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky