Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 80 m2, Světnov

Prodej chaty 80 m2, Světnov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte místo k odpočinku v přírodě, ale nechcete úplnou samotu? Nabízíme exkluzivně chatu v rybářském a houbařském ráji u rybníka Strž, u obce Světnov v srdci Žďárských vrchů.
Chata je zděná, celoročně obyvatelná. Prošla celkovou rekonstrukcí, je kompletně vybavená, takže si v ní můžete bez velkých příprav užít už letošní léto.
Chata Vás uvítá praktickou, velkou předsíní. Přízemí vévodí obývací pokoj s krásnými kachlovými kamny, která díky průduchům do patra vytopí celou chatu. Z pokoje může vstoupit na prostornou, prosluněnou terasu, odkud je výhled na rybník. V přízemí je dále kuchyně vybavená kuchyňskou linkou a elektrickým sporákem, špajzka a koupelna se sprchovým koutem a WC. V patře na Vás čekají dvě útulné, dřevem obložené ložnice. K jedné z nich patří balkon, opět s výhledem na rybník.
Pokud se Vám nebude chtít rozdělávat oheň v kamnech, můžete chatu vytápět elektrickými přímotopy.
Chata je v oplocené zahradě o ploše 380 m2, součástí prodeje je vedlejší neoplocený pozemek 320 m2. U chaty je dřevěný zahradní domek na nářadí s dostatečným zázemím pro domácího kutila. Na pozemku je vlastní vrt s pitnou vodou, převedou do chaty.
Komfort používání chaty zvyšuje vybavení satelitem, klidnou hlavu Vám zajistí nainstalované zabezpečovací zařízení.
Okolí nabízí široké možnosti cestování na kole, na běžkách i pěšky. Rybník Velké Dářko je vzdálen pouhých 5 km, Žďár nad Sázavou 8 km, Nové Město na Moravě 19 km, Hlinsko 26 km, Brno 85 km.
Zajistíme Vám výhodné financování koupě této nemovitosti prostřednictvím naší mateřské společnosti Fincentrum a.s.. Kontaktujte makléřku pro bližší informace a domluvení prohlídky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky