Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 80 m2, Lanžov

Prodej chaty 80 m2, Lanžov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Sníte o místě k bydlení nebo relaxaci v rekreační lokalitě Lanžov, která se nachází 23 km od Hradce Králové, 15 km od Jaroměře, 12 km od Hořic a 9 km od Dvora Králové nad Labem? Tak je tato nemovitost určena právě Vám. Nabízíme k prodeji chatu s obytnou dispozicí 4+1 a velkou kůlnou. Chatu je možno využít jako rekreační nemovitost pro setkávání se s rodinou a přáteli. Voda studniční, odpadní voda řešena formou trativodu, BIO záchod, vytápění kamny na tuhá paliva. Celková plocha pozemku činí 757 m2. K pozemku náleží ještě druhá parcela s výměrou 354 m2 s částečným oplocením. Tato parcela je ve vlastnictví státu s povolením hospodařit s majetkem státu. Na parcele jsou ovocné stromy.

Už se tady vidíte? Přijďte se podívat osobně.

Financování hypotečním úvěrem Vám zajistíme přes úvěrového specialistu Fincentrum & Swiss Life Select a.s. přímo dle Vašich možností a představ.

Doporučuji prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky