Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 77 m2, Svojetice

Prodej chaty 77 m2, Svojetice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Rádi byste vlastnili chatu nedaleko Prahy? Toužíte po klidném místě v blízkosti lesa a zároveň v blízkosti vodních ploch? Jste milovníci venkovské pohody? Chcete přitom mít v dosahu síť stezek pro cyklo a pěší? Pokud jste na otázky výše odpověděli ano, čtěte dále. Za takovou nemovitostí nemusíte do Posázaví ani na Křivoklátsko, máme zde jednu takovou 25 km jihovýchodně od hlavního města kousek od Říčan.

Na pozemku, který se nachází v okrajové části obce, jsou dokonce dvě chaty. Hlavní chata disponuje v prvním nadzemním podlaží obývacím pokojem s krbem na dřevo, kuchyní, menším pokojem a WC s odpadem řešeným do jímky. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází dvě místnosti ke spaní. Za touto chatou je připravená část pozemku pro různorodé využití (bazén, garáž atd).

Druhá chata slouží v současné chvíli na odkládání zahradního nábytku a v horním patře jsou dvě obytné dřevem obložené místnosti. Je umístěna v rohu pozemku a zároveň je částečně ukrytá mezi vzrostlými stromy, což se přímo nabízí například jako ideální úkryt pro děti.

Na pozemku jsou dvě studny, z toho k jedné studni je připojeno čerpadlo. Napojení na obecní vodu je možné. Elektřina je zavedena do obou chat. Nemovitost se dá využívat jak k rekreaci, stejně tak ji lze upravit k trvalému bydlení. V okolí je chatová zástavba i rodinné domy.

Obec Svojetice se nachází asi 25 km východně od Prahy. Dostupnost autem na D1 je velmi dobrá, od hlavního tahu číslo 2 směrem na Kutnou Horu jste vzdáleni pouze 3 km. Výborné spojení do Prahy je i autobusem - zastávka je v pěší vzdálenosti od pozemku.

V obci naleznete obchody s potravinami, restaurace i mateřskou školu. Příjemnou procházkou se dá dojít za 15 minut do obce Struhařov, kde se mimo jiné nachází Struhařovský rybník se sezónním občerstvením a dětským hřištěm. Od chaty vede lesní upravená cesta a cyklostezky přes Ladův kraj. V létě dojedete autem za 10 minut k přírodnímu koupališti Vyžlovka, které nabízí krásné koupání s pláží, dětským hřištěm a občerstvením. Většinu občanské vybavenosti pak najdete v sousedním Mukařově.

Stanete se právě Vy novým majitelem těchto dvou chatek?

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky