Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 73 m2 Přestvůrka, Černé Voděrady

Prodej chaty 73 m2 Přestvůrka, Černé Voděrady

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte místo k odpočinku nebo trvalému bydlení?
Pustit svou fantazii a přetvořit si svou nemovitost k obrazu svému?
Tak jsou tyto řádky určeny přímo Vám. Chata v krásné lokalitě Voděradské bučiny s krásnými lesy a rybníky, a přitom dostupností dálnice D1 do 15 minut. Dispozice této nemovitosti je 3+KK o užitné ploše 73 m2 na pozemku o rozloze 345 m2, od které je odečtena plocha zastavěná o rozloze 53 m2.

A co dostupnost sítí? Na okraji pozemku je připravená kanalizace a možnost napojení na obecní vodovod. V současnosti je odpad sváděn do jímky, není zde rozvod vody, k dispozici je napojení elektřiny, které je rozvedená v celém objektu a to 230 V a 380 V a k vaření se využívá plyn, který je zaveden do kuchyně.

Tato lokalita je přímo určená k rekreaci, kdy můžete místní okolí projet na kole nebo vyrazit do místních kopců a lesů na houby a procházku. Pro Vaše ratolesti zde najdete i dětský park. V Obci se nachází koupaliště, dvě hospůdky, potraviny a obecní úřad ostatní veškerá občanská vybavenost je v obci Kostelec nad Černými lesy školka, škola, lékaři, pošta, nákupní centra, dopravní dostupnost autobus směr Jevany s přestupem směr Praha Háje nebo Kostelec nad Černými lesy. Osobním autem dojezd do Prahy cca 25 minut.
Přemýšlíte jak koupi zafinancovat, tak si tedy nedělejte starosti Náš zkušený finanční poradce Vám se vším pomůže a ušetří Vám spoustu času a starostí.

Co dodat, pojďme se spolu podívat, těší se na Vás Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky