Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 72 m2, Velký Beranov Jeclov

Prodej chaty 72 m2, Velký Beranov Jeclov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

V nádherné lokalitě chatové osady Jeclov - Velký Beranov u nájezdu na D1 nabízím k prodeji částečně podsklepenou chatu s garáží a velkorysým pozemkem. Chata se prodává s veškerým vybavením.

Za chladného počasí je možno zatopit v krbu, který svou velikostí vévodí společenské místnosti. V letních měsících je k dispozici venkovní posezení nebo terasa s hezkým výhled do údolí řeky Jihlavy. Pro milovníky cykloturistiky je zde přímé napojení na cyklostezku Jihlava-Třebíč-Raabs an der Thaya.

Okolní krajina je kopcovitá jako stvořená k toulkám přírodou, houbaření a výletům pěším nebo na kole.

Chata je ve velmi dobrém stavebně technickém stavu. Má zastavěnou plochu 46m² a užitnou plochu 72m². Stojí na vlastním, mírně svažitém pozemku o celkové výměře 1.300m². Elektřina do chaty je zavedena, voda je na pozemku z vlastního vrtu i vlastní studny a teplá voda je zajištěna elektrickým bojlerem. Odpady jsou svedeny do septiku.

Chata je volná okamžitě. Všem zájemcům rád poskytnu a zajistím plnohodnotný realitní servis s bezplatným finančním poradenstvím včetně výběru bankovního ústavu.

Přijeďte se podívat, nebudete litovat.
Těším se na Vás na prohlídce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky