Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 70 m2 Lučina

Prodej chaty 70 m2 Lučina

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Pár desítek metrů k vodě a zároveň ticho a pohoda? Zkuste se zamyslet a představit si tuto kombinaci! Máte pravdu, často se takováto příležitost neopakuje, proto jste-li vášnivým rybářem či chatařem a milovníkem letního koupání v křišťálově čisté přehradě, rozhodně zpozorněte a pečlivě si prostudujte nabídku, kterou jsme pro Vás připravili…
Nemusíte být ani rybářem, ani chatařem, abyste ocenili krásnou a udržovanou celoročně obyvatelnou chatu s dřevěným základem s ohledem na údržbu dostatečnou zahrádkou a plechovou garáží, která poslouží nejen jako noclehárna Vašeho automobilu. Vstup do chaty zdobí prostorná uvítací chodba, která nabídne dostatek místa k příjemnému posezení s výhledem i za nepřízně počasí. Na rozhraní chodby a obývací místnosti je situováno WC a koupelna, které by souhrnně lehkou rekonstrukci zřejmě ocenily. Obytná část propojená s kuchyňským koutem skýtá dostatek prostoru a vychytávek, které je nutno vidět na vlastní oči! Za zmínku zajisté stojí dobová kamna stojící typicky uprostřed místnosti. Jistě jste si všimli, že chata oplývá ještě dalším prostorem – horním patrem, které díky řešenému komínu nabídne momentálně místo akorát k přespání. Možný zásah a zúžení komínu by celou věc vyřešil a prostor podstatně rozšířil. Přespat by tak zde mohla příležitostná návštěva nebo zbytek rodiny.
Příjezd až k pozemku po obecní komunikaci. Nabízená celoroční chata je situovaná v chatařské oblasti cca 100 metrů od břehu Žermanické přehrady a je tak obrovským lákadlem nejen pro místní rybáře. Také z tohoto důvodu doporučujeme s prohlídkou rozhodně neotálet déle, než je nutné! Na setkání s Vámi se těší makléři Lukáš Špánik a Jakub Franz.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky