Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 65 m2 Zbečno

Prodej chaty 65 m2 Zbečno

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

--- V rezervaci --- Nabízíme Vám k prodeji velice pěknou a kompletně zařízeno rekreační chatu s investiční příležitostí. Rekreační chata, leží ve vyhledávané oblasti Újezd nad Zbečnem spadající pod obec Zbečno. Chata o užitné ploše 65m² se nachází na vlastním pozemku o celkové rozloze 296m². V přízemí se nachází vstupní chodba, koupelna se sprchou a toaletou, ložnice, obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem. V patře se nacházejí dvě samostatné ložnice. Vytápění je řešeno kachlovými kamny. Odpad je sveden do jímky. Chata prošla rekonstrukcí střechy a okapů se zadržováním vody pro potřeby zalévání. Na pozemku se nachází venkovní posezení s krbem, bazén, zahradní domek, dřevník a vrtaná studna s dostatkem vody. Parkování je možné na vlastním pozemku.

Chata se nachází v klidné a žádané lokalitě křivoklátských lesů, v krásném údolí řeky Berounky s veškerou občanskou vybaveností v obci Zbečno. Velice dobré spojení autem, vlakem i autobusem do Prahy, Berouna, Rakovníka..... Lokalita skýtá široké sportovní vyžití a nachází se zde i řada kulturních památek např. hrad Křivoklát, Karlštejn, Točník, Žebrák, Hamousův statek a přírodních zajímavostí, jako např. Vodní nádrž Klíčava, Vyhlídka Pěnčina....

Rekreační chata je sezóně pronajímaná, takže je možné v tomto investičním záměru pokračovat. Po dohodě možnost přenechat zaběhlý prezenční web a předat aktuální klientelu na letošní sezonu. Roční výnos cca 300t.

Velice příjemná lokalita pro rodinnou rekreaci, doporučujeme prohlídku. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky