Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 65 m2, Dolní Vilémovice

Prodej chaty 65 m2, Dolní Vilémovice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Virtuální prohlídka nemovitosti napoví víc:

https://roundme.com/tour/882650/view/2767694

Nabízíme vám k prodeji celoročně obyvatelnou chatu nacházející se v nádherném prostředí Dolních Vilémovic, v jihovýchodní části kraje Vysočina, cca 10 km na jihovýchod od města Třebíč. Chata je umístěná v nádherném prostředí, přímo na břehu rybníka Tatarák.
Jedna se o kombinovanou stavbu, dřevostavba na zděném základě. Chata nabízí tři podlaží o dispozici 3+1. V suterénu se nachází prostorná garáž. V přízemí se nachází vstupní chodba, hlavní obytná místnost s krbovými kamny a jídelním koutem, kuchyň, koupelna s vanou a WC. Z obývacího pokoje vedou dveře na terasu s nádherným výhledem na rybník. V patře najdeme dvě útulné podkrovní ložnice.
K dispozicí je pitná voda, elektřina, jímka s trativodem.
Celá chata je v dobrém technickém stavu, rozvody vody a elektřiny v mědi, kvalitní podlahová krytina, nová kuchyň... Pokud chatičce budete věnovat trochu péče a údržby, pak Vám bude velmi dobře sloužit i nadále.

V okolí chaty jsou lesy, rybníky a místa, která čekají, až je objevíte. Nádherné romantické prostředí, v tichu lesa, ideální pro milovníky vody, přírody a klidu. Můžete si zde užívat klid a pozorovat přírodu měnící se během ročních období.
Les Vám nabídne své dary: jahody, maliny, ostružiny, houby. Milovníci houbaření mohou jásat, do lesa jedině s kosou.

Ve vzdáleností přibližně 15km se nachází Dalešická přehrada, která nabízí množství aktivit přímo na hladině, na březích i v blízkém okolí. Za každého počasí, v každé roční době, výletní loď vyplouvá na hladinu.
Poblíž se nachází potok Rouchovanka, největší vodní tok v okolí, zámek Jaroměřice nad Rokytnou, židovské město v Třebíči.

Přijměte tedy mé pozvání na prohlídku, kde se dozvíte více informací.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky