Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 65 m2, Zavlekov

Prodej chaty 65 m2, Zavlekov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte únik z velkoměsta, chcete prožívat klidné víkendy, být uprostřed přírody a blízko vody, kde si můžete zaplavat nebo jezdit na loďce, chodit do lesa na houby ? To vše vám může nabídnout chata poblíž Hnačovského rybníka, cca 500 m od chaty, u obce Plichtice. I když je chata starší, užívat ji můžete hned a nebo rekonstrukcí si vytvoříte rekreační objekt dle vlastních představ.

Chata je na úplném okraji chatového ráje, což zaručuje soukromí pro nového majitele. Autem si zajede před chatu a pohodlně vyndáte věci a nákup. Na zahradě můžete vypěstovat brambory, rajčata a dokonce současný majitel pěstoval zeleninu ve foliovníku. Určitě oceníte i vzrostlé ovocné stromy a nejvíce vlastní legalizovanou studnu hlubokou 5 m. Studna je vzácností, protože tato chata je jedna z mála, která ji vlastní a voda je zavedena přímo do chaty. A na zahradě si můžete pro horká léta postavit bazén.

Chata je podsklepená, kde je umístěno čerpadlo pro studnu.
V 1.NP můžete relaxovat na terase s výhledem na zahradu, propojenou s obytnou částí s kuchyňkou a pokojem, koupelna společná s WC.
Z pokoje dřevěným schodištěm vystoupáte do obytného podkroví s lodžií.

Do chaty zavedena elektrika 220 V a 380 V, topení lokální kamny na pevná paliva, ohřev vody máte možnost buď solárními panely, které si osadíte na terasu jižní strany (nejsou předmětem prodeje) nebo elektrickým průtokovým ohřívačem. Na vlastním pozemku jímka s přepadem do trativodu.

Město Klatovy vzdáleno 18 km, kde najdete obchodní centra, poštu, nemocnici.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Zaujala vás naše nabídka ? Neváhejte a zavolejte, domluvíme si termín prohlídky, aby jste se o všem přesvědčili na vlastní oči.
Budeme se na vás těšit.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky