Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 65 m2, Šťáhlavy

Prodej chaty 65 m2, Šťáhlavy

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Ať už hledáte chatu na klidném, ale dobře dostupném místě, nebo objekt s potenciálem na přestavbu k bydlení, máme pro Vás skvělou nabídku. Nachází se v okrese Plzeň město v obci Šťáhlavy, která leží 14 km jižně od města Plzně v údolí řeky Úslavy.

K rekreaci Vám chata může začít sloužit okamžitě bez nutnosti velkých úprav. V případě, že se poohlížíte spíše po místě, které bude Vaším příštím domovem, pak Vám rádi sdělíme podmínky a možnosti týkající se přestavby či stavby nové.

Chata se zastavěnou plochou 50 m² se nachází na rovinatém pozemku čtvercového tvaru o výměře 394 m². Takřka celý objekt je podsklepený, sklep je přístupný jak z chodby tak zvenčí. V přízemí je chodbička v jejíž zadní části je zbudován sprchový kout, toaleta a umývárna. Hlavní obytná místnost je rozčleněná na kuchyňský kout, obývací část, spací koutek a verandu s posezením a se schodištěm do podkroví. Podkroví je rozděleno na dvě části, jednu obytnou se vstupem na balkon a ve druhé je půda.

Přestavba či nová stavba je možná do maximálně dvou pater bez půdy či patro a obytné podkroví s maximální výškou stavby 11,75 m a je nutno držet koeficient zeleně 40%. Voda je momentálně zavedena do domu z vlastní kopané studny, odpad svedený do žumpy, z kuchyně a koupelny do trativodu. V lokalitě je do budoucna plánované zřízení obecního vodovodu a kanalizace, v současné chvíli má obec objednaný projekt jehož realizace je předpokládaná cca v letech 2025/2026.

Okrajová část obce vznikla jako rekreační osada, kde je momentálně část domů stále využívána k rekreaci, velká část ale již slouží k trvalému bydlení. V obci je mateřská a základní škola, zdravotní středisko, sportovní hala s venkovním i krytým hřištěm, kulturní dům a nechybí ani restaurace a obchody. Autem jste do 10 minut u NC Olympia a využít můžete i autobusové či vlakové spojení do Plzně. Díky kombinaci skvělé dopravní dostupnosti do Plzně s atraktivní lokalitou obklopenou přírodou, cyklostezkami a množstvích výletních míst, jsou Štáhlavy vyhledávanou lokalitou pro rodiny s dětmi. Připočtěte k tomu ještě vodní nádrž využívanou v letních měsících jako koupaliště, kterou budete mít jen pár kroků od domu a nesmíme také zapomenout zmínit nejen turisty vyhledávaný klasicistní zámek Kozel, kde jsou po celý rok pořádány nejrůznější kulturní akce a jehož krásný, rozsáhlý park je jako stvořený k procházkám i rozjímání.

O možnostech financování prostřednictvím úvěru na míru dle vašich požadavků a možností se u nás neváhejte informovat. Původní cena - 2.850.000,-Kč.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky