Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 62 m2, Mrač

Prodej chaty 62 m2, Mrač

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Toužíte po místě, kam si budete moci jezdit odpočinout od ruchu velkoměsta a kde budete blízko přírodě? Nechce se vám ale zároveň trávit moc času na cestě? Pak právě pro vás mám tuto jedinečnou nabídku v podobě krásné chaty v obci Mrač, do níž se dostanete z Prahy autem do 30 ti minut, popřípadě vlakem díky výbornému spojení.
K chatě, která je obklopená lesem, řekou a skálami, se dostanete po asfaltové a zpevněné příjezdové cestě a svůj automobil můžete parkovat přímo u ní. Chata prošla celkovou rekonstrukcí elektřiny včetně domovního/chatového rozvaděče, tepelné izolace a nového dřevěného obkladu v podkroví a kompletní rekonstrukce střechy. V zimě vám teplo zajistí kamna na tuhá paliva a v létě se můžete osvěžit v řece nedaleko chaty. Pokud vám bude chybět lidský kontakt, tak stačí vyrazit na zhruba 15 ti minutovou procházku a ocitnete se v nedaleké restauraci S. K. Posázavan nebo v nejstarší trampské osadě v Čechách, a to v Měsíčním údolí, kde se každoročně pořádají nejrůznější společenské a sportovní akce pro děti i dospělé.
Chata stojí na obecním pozemku, jehož nájem činí 872 Kč/ročně.

Zaujala vás tato nabídka a chcete se o jedinečnosti a kouzlu tohoto pohádkového místa přesvědčit na vlastní oči? Neváhejte a domluvte si osobní prohlídku.
Na setkání s vámi se těší Ladislav Stránský.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky