Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 60 m2, Sedloňov

Prodej chaty 60 m2, Sedloňov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Chcete-li utéct od starostí všedních dní a toužíte-li po nerušeném odpočinku uprostřed lesů, mám tu nabídku, která pro Vás může být ideální volbou.

Malá cihlová chata s plechovou střechou a velkými pozemky kolem dokola je k mání. Z oken uslyšíte zurčení potůčku a sousedy kolem spočítáte na prstech jedné ruky.

Obec Sedloňov, kde se chata nachází, nabízí aktivní trávení volného času, ať už se jedná o turistiku, cyklistiku, houbaření, ale také o zimní sporty. Přímo v obci je ski areál a Deštné v Orlických horách je vzdálené pouhých pět kilometrů. Jedná se tedy o skvělou a vyhledávanou lokalitu.

Do chaty je zavedena elektřina, topí se zde kamny, ale voda prozatím přivedena není. Vrt je však možný. Odpadní vodu řeší septik s bio filtrem, tudíž není nutné jeho vyvážení.

Chata je částečně podsklepená a má také půdu. Další prostor pro uložení věcí je z boku chaty a vedle je postavená kůlna.

Velkou výhodou je to, že veranda, která na chatu navazuje, má udělané základy, tudíž můžete vnitřní prostory zvětšit bez stavebního povolení.

Zavolejte a domluvte si termín své prohlídky, kde se na Vás budu těšit já, Denisa Havlíková.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky