Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 60 m2, Borušov Svojanov

Prodej chaty 60 m2, Borušov Svojanov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Naše nová nemovitost je přesně pro ty, kteří touží po klidném místě, s úchvatnými výhledy do zelených údolí, lemovaných hustými a krásnými lesy. Přitom není nutné se vzdát všech výhod blízké civilizace se všemi dostupnými službami v dohledu. Chata leží na svahu, ze kterého je nádherný pohled do údolí Svojanova i Borušova. Vzdálenost od Moravské Třebové je 10 km.
Chata s evidenčním číslem 74 je zateplena polystyrénem, vytápění je krbovou vložkou s výměníkem. K nemovitosti náleží pozemek o ploše 277 m². V případě zájmu majitel nemovitosti zprostředkuje odkup obecního pozemku pod chatou, a to za symbolickou, předem dohodnutou cenu. Do chaty je zavedena elektřina 230 V i 400 V. Voda na umývání i splachování je ze zásobníku na vodu, umístěném u chaty. Pitnou vodu lze dořešit.
K nemovitosti vede obecní cesta, proto koupě může být realizována velmi snadno dostupnému hypotečnímu úvěru, který Vám rádi zajistíme.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky