Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 49 m2, Mirošovice

Prodej chaty 49 m2, Mirošovice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Začíná léto a je nejvyšší čas vybrat si místo, kde si budete během sezóny dopřávat odpočinek. Tato chata si o návštěvu a koupi přímo říká. Je nedaleko Prahy, na pokraji obce Mnichovice, zvané Božkov, a přesto v absolutním soukromí a mimo ruch civilizace. Pokud rádi trávíte dny péčí o zahradu a večery rozjímáním či grilováním na terase, je tato chata místem přesně pro vás.

Na svažitém pozemku o rozloze 1280 se nachází dřevěná chata, rozdělená na tři za sebou řazené místnosti. Vstupní místnost s kuchyňskou linkou má kolem dokola okna a celý den do ní svítí slunce. Při vaření máte výhled do zahrady, která je ze všech stran obklopena hradbou vzrostlého lesa. V další místnosti jsou kamna a pravděpodobně ji užijete jako společenskou místnost ve chvílích, které nebudete chtít trávit venku. Poslední místností je ložnice, jejíž dominantou je velké půlkulaté okno a dvě nástěnné lampy.

Před chatou je dlážděná terasa, vhodná k posezení či opalování a pod terasou vstup do sklepa, který zaujímá cca polovinu půdorysu chaty samotné.

Do chaty je zaveden nový vodovod ze studny v dolní části pozemku. Elektřina 230V i 380V je původní. Toaleta je chemická a odpady z vodovodu jsou svedeny do dolní části pozemku.

Přístup k chatě je tvořen nezpěvněnou lesní cestou skrz pozemky soukromých vlastníků, na všech je však věcné břemeno chůze a jízdy, po právní stránce je tedy k chatě bezproblémový přístup.

Autem se do Prahy dostanete za dvacet minut, z Mnichovic jezdí i vlaky, případně autobusy. Je zde i veškerá občanská vybavenost, čítající obchody, restaurace i úřady.

Přijeďte si odpočinout od ruchu velkoměsta. Rád se s vámi potkám na osobní prohlídce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky