Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 42 m2 Sedlčany

Prodej chaty 42 m2 Sedlčany

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k prodeji útulnou chatu v malebném prostředí nedaleko Slapské přehrady, v chatové osadě Štíleček nedaleko města Sedlčany. Chata je zděná a díky své poloze nabízí krásný výhled do okolní krajiny. Ve spodní části chaty se nachází částečně vybavená kuchyň s komorou, v horní části potom obývací pokoj s balkónem, dále potom schody k podkrovní části, sloužící jako ložnice. V chatě je zavedena elektřina, na pozemek je přivedena pitná voda, která je dále rozvedena do prostoru chaty, k ohřevu slouží elektrický bojler. K dispozici je venkovní sprchový kout. (ohraničený uzavíratelný prostor) a suché WC.
Možností je rozšíření balkónu a vybudování velké terasy u obývacího pokoje. Součástí je i venkovní plocha určená k posezení ve spodní části před kuchyní, kde je zároveň i ohniště, gril a úložný prostor vhodný k uskladnění nářadí či zahradního nábytku. Pozemek u chaty je lehce svažitý a udržovaný. Výhodou je výborná poloha chaty, nedaleko se nachází město Sedlčany s veškerou občanskou vybaveností (cca 3km) a Kamýk nad Vltavou (cca 7km). Vřele doporučujeme prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky