Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 35 m2 Pamferova Huť, Železná Ruda

Prodej chaty 35 m2 Pamferova Huť, Železná Ruda

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Chata téměř na samotě a kousíček od Železné Rudy právě čeká na své nové majitele. Chata stojí na louce v blízkosti lesa, potoku a z terasy můžete zrovna v této chvíli pozorovat, jak bobři staví opravdu pořádnou hráz.
Chata je součástí "dvojchaty", ovšem když nebudete chtít, se sousedy se skutečně nemusíte vůbec vidět. Je to jediná (dvoj)chata na obrovské louce, pouze přibližně sto metrů od ní stojí penzion Pamferka.
V přízemí je předsíň a obytná místnost, kde centrum tvoří báječná klasická kachlová kamna s pecí. A když se jen chcete ohřát, stačí zatopit v krbu. Jinak je tu samozřejmě kuchyňská linka i s automatickou pračkou. Nesmím zapomenout na koupelnu se sprchovým koutem a toaletou.
V horním patře jsou dvě místnosti, z nichž jedna je větší a do druhé se vejde maximálně jedna postel.
Majitelka říká, že se v chatě mnohdy vyspalo i deset lidí....
Voda je zavedena ze studny a odpad míří do septiku. Pod chatou je prostorný sklep. Příjezdová cesta je asfaltová obecní, v zimě upravovaná.

Okolí snad ani není třeba popisovat... Šumava ve své pravé podobě. Pěšky dojdete do Železné Rudy nebo lesem na Pancíř. Necelý kilometr dlouhou nádhernou cestou lesem dojdete k přírodnímu koupališti Žabáky.

Stačí jen zavolat a chatu Vám s radostí ukážu. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky