Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 30 m2, Vimperk

Prodej chaty 30 m2, Vimperk

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Šumění řeky a lesů vás budou provázet a uklidňovat ve chvílích, kdy prchnete z ruchu města, práce, telefonů, počítačů a všeho běžného shonu. Na dosah Šumavy, kousek od "civilizace". Stačí jen usednout na terasu, zapálit oheň v grilu a kochat se vůní připravovaných pochoutek. A nebo jen tak s kafem (čajem nebo vážně jen tak) nedělat vůbec nic.
Tahle dřevěná chata kousíček od Vimperku je přesně pro takový odpočinek jako stvořená. Před zahradou opravdu šumí řeka Volyňka a za chatou máte i ten les.
Jídlo je občas potřeba připravit, k tomu je tu kuchyňka velikostí tak akorát. Usednout i ulehnout je také kam, k dispozici máte jeden větší pokoj (obývák) a navíc v patře další prostor na spaní. Kdyby náhodou byla potřeba zahřát se, kamna vyhřejí prostor celé chaty za chvilku. Koupelna je připravená, jen je třeba zavést vodu ze studny, která je na vlastním pozemku k dispozici.
Zahrada je 493m2 velká a kompletně oplocená, připravená pro pěstování čehokoliv, skleník už čeká....
Přijďte se podívat, ještě letos tam určitě budete moci nějaký čas strávit. Je tam krásně! Stačí zavolat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky