Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 30 m2, Kutná Hora

Prodej chaty 30 m2, Kutná Hora

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Když jsem tento pozemek viděl poprvé, překvapil mě hned několika věcmi - na první pohled jižně orientovanou zahradou, protože žádnou podobnou jsem ještě v této lokalitě neviděl a útulností celoročně obyvatelné chaty. Klidem, který z celého pozemku a jeho okolí vyzařuje a faktem, že i když jste na okraji města, najdete tady opravdu vše potřebné pro spokojený život. Zahrada má 886 m² a je skutečným skvostem - díky čerstvě vysázeným tújím zde budete mít klid a naprosté soukromí, které si můžete užívat u jezírka, nebo na zcela novém venkovním posezení. Chata je celoročně obyvatelná a je napojená na chatařský vodovod s užitkovou vodou a elektřinu. Kanalizaci zde nenajdete. V Kutné Hoře se nachází vše potřebné pro spokojený život - je zde školka (asi 500 m od chaty), škola 1.-9. třída, lékaři (dětský, obvodní i zubař), obchod, který má otevřeno celý týden i o víkendu, tenisové kurty, autobus zde jezdí pravidelně od rána až do nočních hodin, a také bohaté kulturní vyžití.

Okolí města je plné lesů, které přímo vybízí k rodinným procházkám nebo sportovním aktivitám. Zdá se vám to jako ideál? Tak mi zavolejte a potkejme se při společné prohlídce. Na setkání s Vámi se těší Lukáš Průcha.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky