Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 29 m2, Šakvice

Prodej chaty 29 m2, Šakvice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Rezervováno!
Milujete život ve městě, ale občas vám chybí únik od reality? Někam, kde můžete vypnout hlavu, odstřihnout se od světa a užívat si rybaření, nebo společnosti svých blízkých? A chatu už máte?

Nabízíme k prodeji celoročně obyvatelnou chatu v Šakvicích. Šakvice jsou obec na jihu Moravy, v těsné blízkosti CHKO Pálava. Je zde tedy mnoho způsobů pro využití volného času, ať už chcete nasednout na kolo a napojit se na jednu z cyklostezek protínající obec, projít se v okolí vápencových skal Pálavských vrchů anebo si užít tamní sklípky s jejich lahodným vínem. Šakvice navíc nabízí skvělou dostupnost do Brna, ať už se rozhodnete zvolit půlhodinovou cestu autem, nebo o pár minut delší cestu vlakem.

Nabízená chata je postavena ze 2 ks UNIMO buněk, která byla kolaudována v 01/2020. Nachází se v blízkosti novomlýnské vodní nádrže, jejímž směrem je také orientovaná přilehlá zahrada. Chatu tvoří obytná místnost spojená s kuchyní a samostatná ložnice. Nabízí tak skvělou příležitost pro letní romantickou dovolenou, stejně jako pro víkendové přátelské posezení. Úložné prostory nabízí komora, sklad i podkroví. Pro více informací kontaktujte realitní makléřku.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky