Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 17 m2 Hlinsko

Prodej chaty 17 m2 Hlinsko

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

REZERVACE!!!
Hledáte fajn relaxaci v klidu přímo v Hlinsku? Čeká na Vás sympatická chatka s možností relaxace, zahradničení…v chatové oblasti v žádané lokalitě Drachtiny. Parkovat i s více auty lze téměř přímo u vchodu do zahrady. Na zahradu je přivedena užitková voda.

Chatka je menší – vhodná k posezení u dobrého oběda nebo večeře a kafe nebo vína při západu sluníčka. Lze vařit plynovým mobilním sporákem nebo na elektrickém vařiči, jelikož elektřina je zavedena přímo do chatky. V patře jsou dva pokoje, kde se pohodlně vyspí čtyři lidi.

Plocha chatky je cca 17m2. V kuchyni v komůrce s oknem a dveřmi bylo umístěno chemické WC.
Zahrada vybízí k pěstování vlastních bio potravin a květin. Výhodou chatky je výborná dostupnost z Hlinska a že je situovaná na konci kolonie, tudíž kolem Vás nebudou jezdit sousedé do svých chat.

Pozemek o velikosti 792 m2 je v osobním vlastnictví, máme vyjádření stavebního úřadu, že lze postavit zděnou rekreační chatu o velikosti 40m2 se sedlovou střechou. Přijďte se podívat, těším se na vás!

Případné financování Vám zařídíme za nadstandardních podmínek u nadnárodní společnosti Fincentrum & Swiss Life Select. Pokud cítíte, že tohle je pro Vás to pravé místo, zavolejte mi a já Vám rád sdělím více informací. Na prohlídku s Vámi se budu těšit.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky