Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 135 m2, Neratov

Prodej chaty 135 m2, Neratov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Také jste si v poslední době uvědomili důležitost času stráveného v přírodě nebo na zahradě? Nebo jste mezi těmi, co už dlouho nemohou najít chatu Vašich snu? A co chata velikosti domu a s ideálním velikosti pozemku? Mám tu pro Vás skvělé řešení.
Pojďme se na to podívat.

Tato zrekonstruovaná chata nebo spíše domeček se nachází v obci Neratov u Bohdanečských rybníků. Najdete ji na samém konci území, kde se nachází další domky a chaty, což Vám zajišťuje maximální klid a pohodlí. Parkování je možné jak před vstupem na pozemek - domluva za nájem 100,-Kč/rok, a také si můžete vjet až na pozemek. Pozemek je celý oplocený a od rána do večera pod Sluncem díky své světové orientaci Jihovýchod a Západ.
Nyní nějaké podrobnosti o domečku. Je dvoupatrový s podzemní garáží (14 m²) a sklepem. Rekonstrukce proběhla v loňském roce a dům je tudíž připraven na okamžité používání. Nadchne vás řešení všech místností a jejího stylu. Z jídelny byl vytvořen vstup na zahradu, kde se počítá i s venkovním posezení a je zde příprava na zastřešení této části. V jídelně je zároveň vytápění pomocí krbových kamen a ve stropě jsou průduchy, aby šlo teplo i do horní místnosti. Stylově připravená koupelna je zásobována teplou vodou z bojleru, taktéž kuchyň. V přízemí Vás ohromí místnost o rozměrech 6,5 x 3,15, která se vysloveně hodí pro příležitostné posezení v případě horšího počasí.

No a v neposlední řadě nesmíme zapomenout na okolí chaty a obce Neratov. Jak už jsem zmínil, v blízkosti se nacházejí Bohdanečské rybníky. Jejich historii a podobu Vám pomůže zmapovat místní naučná stezka. Dále doporučuji navštívit město Lázně Bohdaneč. Zde se nachází veškerá občanská vybavenost včetně restaurací, vyhlášené cukrárny, obchodů, banky, lékařů, školy, apod. Zkrátka je tu pro Vás vše potřebné. A pokud přece jen bude něco chybět, tak přibližně za 10 minut jste v centru Pardubic.

Co říkáte, mohlo by to být ono? Ano?
Tak to se na Vás budu těšit na prohlídce. Jan Mazánek

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky