Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 12 m2 Trutnov

Prodej chaty 12 m2 Trutnov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

PRODÁNO ! Hledáte fajn relaxaci v klidu přímo v Trutnově a nechcete se plahočit např. v úmorných vedrech někam daleko ? Čeká na Vás sympatická chatka s možností relaxace, zahradničení…v chatové oblasti v žádané lokalitě na Kryblici. Můžete i v současném zdražování potravin ušetřit peníze vypěstováním vlastních plodin...Parkovat i s více auty lze téměř přímo u vchodu do zahrady. Na zahradu je přivedena užitková voda – viz fota s vývody vody – lze snadno namontovat i sprchu. Majitel obvykle trávil čas na chatce od jara do podzimu.

Chatka je menší – vhodná k posezení u dobrého oběda nebo večeře a kafe nebo vína při západu sluníčka. Lze vařit plynovým mobilním sporákem. Úložný prostor je pod lodžií nebo na půdičce, kde jsou mimo jiné uložené madrace..

Plocha chatky je cca 12 m2 s plochou lodžie a bez půdičky. V lodžii v komůrce bylo umístěno chemické WC.
Zahrada i se skleníkem vybízí k pěstování vlastních bio potravin a květin. Výhodou chatky je výborná dostupnost pro Trutnováky.

Pozemek o velikosti 390 m2 je v pronájmu města – jedná se o definovanou část pozemku parcely č. 1483/3. Nájemné za pozemek je cca 1 870 Kč ročně. Za vodu se platí malá částka ročně a lze ji využívat v neomezeném množství.

Nyní se prodává chatka na pozemku a majitel se zavazuje přenechat pronájem pozemku s městem kupci chatky. Elektřina není k chatce přivedena.

Případné financování Vám zařídíme za nadstandardních podmínek u nadnárodní společnosti Fincentrum & Swiss Life Select. Pokud cítíte, že tohle je pro Vás to pravé místo, zavolejte mi a já Vám rád sdělím více informací. Na prohlídku s Vámi se těší Ivan Junek.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky