Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 100 m2, Stříbrná Skalice

Prodej chaty 100 m2, Stříbrná Skalice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte domeček na klidném místě, v dosahu přírody a zároveň nedaleko Prahy? Máme pro Vás nachystáno. Využitelné jako chata k rekreaci nebo stejně jako nyní - malý domek k trvalému celoročnímu bydlení v osadě Kloučka u Stříbrné Skalice, po celkové rekonstrukci.
Do domku můžete vstoupit dvěma vchody, kromě hlavního také přes terasu, ze které je krásný výhled do lesů a na osázenou udržovanou zahrádku o ploše 455 m². V přízemí domku naleznete velmi vkusně a decentně zařízený obývací pokoj, ložnici, kuchyň a koupelnu se samostatným WC. Po dohodě je možné odkoupit domek i se zařízením. V podkroví je jeden velký pokoj a jeden maličký, který vznikl zazděním původní lodžie a může sloužit jako šatna, herna pro děti, pracovna. K domku patří přístavba, ve které je další místnost, sloužící jako letní pokoj pro hosty s přímým vstupem ze zahrady nebo jako zázemí k bazénu a terase. Díky poloze ve svahu má domek dva přímé vstupy do suterenu, kde je dílna a sklad dřeva.
Nemovitost prošla rozsáhlou rekonstrukcí v roce 2014, stavba je zateplena, okna jsou plastová, elektřina v mědi, voda v plastu, nové dveře jsou opatřené bezpečnostní fólií. Objekt je vytápěn elektrickými přímotopy nebo krbovými kamny, která dokáží vytopit celý domek.
Na pozemku je parkovací místo pro 2 auta.
Domek je 400 m od řeky Sázavy, v osadě je známá restaurace Na Marjánce, místo je dostupné vlakem i autobusem. Veškerá občanská vybavenost je nedaleké obci Sázava (6 km). Osada je vzdálená 30 min autem od Prahy, 30 min do Benešova, 39 km od Kutné Hory.
Místo je rájem pro houbaře, rybáře a milovníky přírody a klidu.
Jsme připraveni zajistit Vám výhodné financování koupě této nemovitosti prostřednictvím naší mateřské společnosti Fincentrum a.s.. Teď už zbývá jen zavolat a domluvit si prohlídku. Těší se na Vás makléřka Luďka Staříková.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky