Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 85 m2, Liberk Uhřínov

Prodej chalupy 85 m2, Liberk Uhřínov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Rád bych Vám nabídl ke koupi chaloupku uprostřed klidného prostředí Orlických hor v obci Liberk - část Velký Uhřínov. Chalupa se nachází na místě, kde jsou pouze další 3 stavení a prakticky nikdo jiný cestu k ní nevyužívá.
V chalupě probíhala během posledních 12 let rekonstrukce. V roce 2006 nová koupelna se sprchovým koutem, nová podlaha v podkroví a nová střecha na dřevníku. V roce 2007 došlo na podlahu v chodbě a nové schody do patra. V dalších letech došlo k rekonstrukci obytné místnosti v přízemí - izolace stěn, sádrokartony, nová podlaha a nová elektrika. V roce 2014 se dodělala nová elektrika ve zbytku objektu a ten byl i izolován proti vodě. V roce 2016 došlo na výměnu střechy včetně izolace a prkenného záklopu. A jako poslední bylo v r. 2017 vystavěno nové venkovní schodiště k chalupě. Zbývá dát chaloupce nový kabát v podobě fasády a štítů. Tím bude rekonstrukce kompletně dokončena.
Na užitkovou vodu se využívá nádrž na 1000 litrů v dřevníku, odkud je voda svedena do sklepa do vodárny, která zásobuje koupelnu a kuchyň.
Nad chalupou se nachází místní kostel a u něho nové dětské hřiště a fotbalové hřiště.
Deštné v O. h. je vzdáleno 10 km a Říčky 23 km. V okolí naleznete spoustu míst pro relaxaci, turistiku a cykloturistiku. Vlastnit chalupu v takto krásném prostředí může být splněním Vašeho snu. Nenechte si ho ujít.
Budu se na Vás těšit na příjemné a klidné prohlídce. Jan Mazánek

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky